Windsurf centar i škola "The Surf PIT" osnovan je u Zagrebu, a radi na području Sv. Filip i Jakov-a pored Biograda. Držimo probne, početne, napredne, nazadne i sve ostale tečajeve koji vam padnu na pamet, a imaju veze s jedrenjem na dasci.

 

 

The SurfPIT TEAM čine:

Petar "Perichi" Glušica
Rođen 02.11.1979. godine u Zagrebu. 2003. godine učlanjuje se u Klub jedrenja na dasci „Zagreb“ i postaje aktivni član. Od 2004.-2008. godine radi kao instruktor jedrenja na dasci u centrima na Braču i Pelješcu. 2009. godine dobiva diplomu za učitelja jedrenja na dasci na europskom nivou. Kratko vrijeme natjecatelj u disciplini slalom u Kupu RH i Adria kupu. Od 2010-2015g. predsjednik kluba jedrenja na dasci "Zagreb". Ponekad odbija pivu, ali vjetar nikada.

 

Tomislav "Mistycal" Galić
Tomislav GalićRođen 02.08.1980. godine u Zagrebu. Član je KJD „Zagreba“ od 2003. i do danas je uvršten u stalni inventar kluba. Od 2005. godine redovni instruktor u klubu i s Petrom voditelj istog kluba. Zaljubljenik u plavetnilo mora i vodene sportove. Manjak kose pripisuje velikim brzinama na surfu, a ne preranoj ćelavosti. Od 2010-2015g. tajnik kluba jedrenja na dasci "Zagreb".

 

Posebne zahvale idu: 

Tea "Micamacović" Glušica
Tea RistićRođena 21.07.1983. godine u Zagrebu. Team-u se priključila u drugoj sezoni te od tada uvodi (ne)red u naše redove. :) Neregularnosti i nepravda joj ne mogu promaći kao niti jedna ulična mačka! Sve vidi i čuje...a vrlo vjerojatno i Vas trenutno koji ovo čitate. Sposobna, vješta, spretna i impulzivna...riješit će sve što joj se nađe na putu uključujući i surfanje.

  

Tomislav "Tome" Pelicarić
Tomislav PelicarićDobri duh Sv. Filip i Jakov-a. Osoba spremna ponuditi i vlastiti bubreg za tuđe dobro. Borio se, zalagao i navijao za uspjeh centra kao da je njegov osobni. Ako je dobrota zlato, Tome je najbogatiji čovjek na svijetu.

 

JK "Sveti Filip i Jakov"
JK "Sveti Filip i Jakov"Klub, pod stručnim vodstvom živih legendi Jadrana i Joška, je najzaslužniji što je The Surf PIT danas tamo gdje je. Pravo je zadovoljstvo s njima dijeliti plažu i strast prema vjetru. Uz njih, konstantno dižemo vjetrovite sportove na sasvim novi nivo.