U našem centru možete odabrati između sljedeće ponude:

WINDSURFING
Rane rezervacije do 31.05. – 10% off
 Plaćanje rane rezervacije – 15% off
 
TEČAJEVI
Probni tečaj 2 sata 400 Kn
Puni tečaj 6 sati 900 Kn*
Napredni tečaj 4 sata 600 Kn
Privatni sat 1 sat 150 Kn**
     
NAJAM OPREME
Školska oprema 1 sat 100 Kn
  1 dan 300 Kn
FUN oprema 1 sat 120 Kn
  1 dan 360 Kn
Spašavanje   200 Kn
     
* 1 sat renta GRATIS!!!!.
** Ne uključuje opremu.
     
HAPPY RENT
5 sati + 1 sat GRATIS!!!  
     
LOYALTY RENT
20% OFF za sve koji su završili neki tečaj u The Surf PITu bilo koje godine.
 

 

SUP
Najam (+ Prijedlog tura) 1 sat 80 Kn
  1 dan 280 Kn
 

 

KAYAK
Najam 1 sat 50 Kn
  1 dan 150 Kn

 

U probnom tečaju koji traje 2 sata (1 dan) okusiti ćete čari jedrenja na dasci. Tečaj počinje teoretskim dijelom na suhom (simulator), te ostatak vremena provodimo na moru (ili u moru :) ). Ovaj tečaj namijenili smo onima koji nemaju vremena za početni tečaj ili samo žele okusiti kako je to stajati na dasci sa jedrom u rukama te pokušati napraviti svojih prvih desetak metara. Poučeni iskustvom, 95% polaznika ODMAH nakon probnog tečaja nastavi s početnim jer u ta 2h dobiju viziju kakav je to divan sport pred njima...

Tečaj uključuje: teoriju, dasku i jedro, stručno vodstvo

Cijena probnog tečaja je: 400Kn (kompletan cjenik)

 

Puni tečaj je naš bazični tečaj koji traje 6 sati (3 dana). U njemu polaznik dobija najvrijednije znanje za njegov kvalitetan i lagan ulazak u ovaj divan sport. Tečaj počinje teoretskm dijelom na suhom (simulator) gdje se polaznik upoznaje s opremom koju će koristiti te terminologijom prijeko potrebnom za kvalitetnu komunikaciju s instruktorom na moru. Nakon toga polaznik dobija svoj komplet (dasku i jedro), veličinom jedra i litražom daske potpuno prilagođenom njemu.

U početnom tečaju polaznik će savladati sigurno kretanje sa obale te pristajanje, vožnju uz i niz vjetar, dva osnovna okreta, upoznati se sa morskom strujom,...i još brojne male trikove velikih majstora kuhinje :).

Dnevno se odradi 2 sata, obično u jutarnjem terminu, s pauzom od 1 sat. Ukoliko vremenske (ne)prilike ne dopuste održavanje tečaja u dogovorenom jutarnjem terminu, dogovaramo se pojedinačno za kasniji u tijeku dana.

Tečaj uključuje: opširnu teoriju, dasku i jedro, stručno vodstvo

Cijena početnog tečaja je: 900Kn (kompletan cjenik)

 

Napredni tečaj dolazi nakon početnog i traje 4 sata (4 dana). Uvjet za polazak na napredni tečaj je uspješno završen početni tečaj. Oni koji nisu kod nas završili početni tečaj podliježu provjeri osnovnih znanja jer nedostatak istih čini napredni tečaj mučno teškim ili čak neodrživim. Na naprednom tečaju polaznik uči napredni okret u vjetar (tack), napredni okret niz vjetar (jibe), korištenje trapeza u teoriji i praksi te napredni start s plaže (beach start), ukoliko to vremenski uvjeti dozvole. Napredni tečaj zahtjeva nešto malo više vjetra nego početni stoga se radi oko 13h kada krene vjetar Maestral.

Tečaj uključuje: naprednu teoriju, dasku i jedro, stručno vodstvo, trapez

Cijena naprednog tečaja je: 600Kn (kompletan cjenik)

 

Privatni sat je namijenjen onima koji žele savladati neki određeni element jedrenja na dasci, bilo sa početnog ili naprednog tečaja. Radimo uglavnom jedan na jedan, no bilo je i situacija kada je par htio ići zajedno na privatni sat, tako da i to dolazi u obzir. U dvoje je uvijek ljepše nego sam... :). Privatni sat NE UKLJUČUJE opremu za jedrenje jer je na privatni moguće doći s vlastitom opremom, ukoliko instruktor zaključi da odgovara za element koji se želi naučiti.

Tečaj uključuje: stručno vodstvo

Cijena privatnog sata je: 150Kn (kompletan cjenik)

 

U The Surf PIT-u raspolažemo sa najmodernijom i najboljom  opremom trenutno na tržištu. Koristimo jedra proizvođača Severne te daske proizvođača Starboard i JP. Jedra su od materijala zvanog Dacron koji je posebno otporan na habanje, idealan za početke jedrenja na dasci. Daske su također posebno dizajnirane za početnike prema naprednijim korisnicima. Vrlo su široke i plovne tako da prve korake čine izuzetno jednostavnima i zabavnima.

Kompletan cjenik najma opreme te tečajeva možete vidjeti OVDJE.

 

 

U Surf PITu možete isprobati SUP (Stand Up Paddle). Ako niste zainteresirani za igru sa vjetrom, SUP je riješenje za Vas. Uzimate dasku i veslo te se otisnete u veslačku avanturu oko Filipjanskog arhipelaga. Do kuda će te ići ovisi o Vašoj fizičkoj spremi ali naravno i o vremenskim uvjetima. 

Predlažemo ture:

Tura oko Galešnjaka - Otoka ljubavi

Dužina ture: 2,63Km Trajanje ture: 1h

Tura oko otoka Babca 

Dužina ture: 6,4Km Trajanje ture: 2h 30min

Tura oko otočića Veli i Mali Dužac 

Dužina ture: 7,3Km Trajanje ture: 2h 50min

Tura do mjesta Pašman 

Dužina ture: 6Km Trajanje ture: 2h 25min

Karta tura (klik na kartu za veći prikaz):

Kara SUP tura

  

KAYAK

Ako daske nisu nešto za vas u SurfPITu imate priliku i isprobati kajake jednosjede. Zavalite se, naoružajte vodom, zaštitnom kremom, kapom i krenite u avanturu. U blizini the SurfPITa imate priliku vidjeti mnoge otoke, otočiće, uvale i lagune. Naši prijedlozi tura su iste kao i za SUP.

Povratak na cjenik OVDJE.